Restaurant To Søstre på Bakken er et populært spisested, book derfor bord på tlf 39 63 91 90 eller på E-mail tosostre@dahl-dk.com

To Søstre & Historien

Grunden til, at restauranten hedder To Søstre, er selvfølgelig at vi er to søstre. Vi er født og opvokset på Bakken. Vi har arbejdet i alle typer af “telte” herude, alt fra karruseller til restauranterne, og kender Bakken og Dyrehaven som vores egen bukselomme.

Vi er 4. Generation, og vores familie går mere end 150 år tilbage som teltholdere på Bakken.

Vi har arbejdet med alt inden for restaurations branchen, både på Bakken, København og i Spanien.

Vi håber at I vil lægge vejen forbi To Søstre, når I er på Bakken næste gang. Så kan vi godt love Dem for, at De får en blanding af alt det bedste fra Bakken. Et ungt hold, baseret på Bakkens gamle traditioner, som er kommet ind med modermælken, et stort kendskab og mange erfaringer til Bakkens gæsters ønsker, forventninger og behov, og et menu udvalg der spreder sig mellem det traditionelle danske køkken, det internationale køkken og til sommerens grill mad.

Vi er sikre på at gøre ALLE tilfredse og at ALLE går mætte fra bordet.

De kærligste Bakke hilsner,
Stephanie & Vanessa Dahl

Om Bakken

Lidt om Bakkensmange skatte, Cirkus Revyen, Bakkens Hvile, Matadors Korsbæk by og dette årsteater nyhed i Ulvedalene ‘Kong Arthur’.

Cirkusrevyen og Bakkens Hvile er to af de skønne folkeskatte som Bakken b.la. gemmer på.

Vi gemmer på meget mere end Cirkusrevyen og Bakkens Hvile, men disse to er vigtige at nævne, da de igennem årene er blevet til dansk folkeeje, da de rummer en historie med store danske skuespillere og underholdere.

Cirkusrevyen blev grundlagt i 1935 på Bakken, af Oscar Helmuth, Oscar Holst og Ludvig Brandstrup. Siden da har Cirkusrevyen været et af varemærkerne for Bakken.

Cirkusrevyen har haft mange navne på sin scene, af gode gamle danske skuespillere. Som nævnt før, Osvald Helmuth der som sagt var en af bagmændene for ideen til Cirkusrevyen, Dirch Passer, Daimi, Marguerite Viby, Ib Schønberg, Helle Virkner og Preben Li Kaas, der også flere år var direktør for Cirkusrevyen, er bare nogle af de fantastiske store danske skuespillere, som vi sent vil glemme, og som har været med til at gøre det som Cirkusrevyen er idag. Af nyere tids store skuespillere, som er med til at løfte denne arv og viderefører den til kommende generationer, kan nævnes Ulf Pilgaard og Lisbet Dahl, som stadig optræder der. Lisbet Dahl er også instruktør på Cirkusrevyen som hun har været i mange år. Så har der også været skuespillere som Niels Olsen, Søren Østergaard, Claus Ryskjær mf. Der er så mange der er værd at nævne. Cirkusrevyen har i de sidste par sæsoner og også i denne kørt med samme hold, med før nævnte Lisbet Dahl og Ulf Pilgaard, derudover Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Ditte Hansen. I spidsen for det hele står Cirkusrevyens direktør Torben Pedersen og kendt som ”Torben Træsko”.

Bakkens Hvile blev grundlagt helt tilbage i 1877, af teltholderen Johannes L. Andersen også kendt som ”Jøde Andersen”, da Bakken har for vane at give personerne her oppe øgenavne/kælenavne, som det f.eks. også er tilfældet med den førnævnte direktør for Cirkusrevyen, ”Torben Træsko”, grundet han er kendt for at gå i træsko. Efter ”Jøde Andersen” overtog familien Stefansen Bakkens Hvile. Denne familie er stadig at finde på Bakken, og Bakkens Hvile er stadig i deres eje, med Dot Wessmann som frontfigur og fungerende bakkesangerinde.

Bakkens Hvile er det der kaldes en variete, og er den sidste af sin art på Bakken. Her kan du møde Bakkens dejlige syngepiger, der synger deres sjove og frække viser, og de skønne viser der igennem tiden er blevet skrevet om Bakken. Før i tiden var der mange af disse varieteer rundt omkring på Bakken, men nu eksistere kun Bakkens Hvile. Der findes dog også Sommerlyst, som ligger op overfor Bakkens friluftscene, der er bare ingen Bakke sangerinder der mere, men fungere udelukkende som beværtning, der også er et besøg værd.

Bakkens Hvile har haft mange Bakkesangerinder på sin scene, og flere er blevet til eller var allerede, kendte danske skuespillerinder og sangerinder. Her kan nævnes, Grethe Sønck, Liva Weel, Cleo, Marguerite Viby og Inger Lise Gaarde. Både Grethe Sønck og Marguerite Viby kom senere hen i Cirkusrevyen, men det var i Bakkens Hvile at de startede deres karriere på de skrå brædder.

Af nulevende kende Bakkesangerinder kan nævnes, Karen Marie Lillelund, Tina Grundvald, Lone Jensen, Lone …… og som nævnt før Dot Wessmann.

Mange gæster hvert år Bakken for at opleve Cirkusrevyen og Bakkens Hvile. Dette hjælper vi med til at gøre til en endnu større og fantastisk oplevelse for gæsterne, ved at kombinere en dejlig middag på vores restaurant ind i Deres planlagte tur i Cirkusrevyen eller Bakkens Hvile.

Restauranten kan byde på en stor og lækker Grill og Buffet med ad libitum drikkevarer eller a la carte drikkevarer. Restauranten kan også byde på tre retters menuer, og i det hele taget imødekomme de ønsker gæsten måtte have, ved deres besøg på Bakken, Cirkusrevyen, Bakkens Hvile og på vores restaurant To Søstre.

For nærmere info omkring menuerne skal du se ind under menupunktet selskaber, her kan du b.la. finde en Cirkus Revyen menu.

Restaurant To Søstre, ønsker som hovedformål at videre bringe og løfte den kultur arv som Bakken er. Vi håber derfor at I vil nyde jeres tur her på Bakken.

Lidt om Appetithuset To Søstre og Bakken samt Dyrehaven

Restaurant Appetithuset To Søstre på Bakken er kendt for at være den absolut bedste restaurant på Dyrehavsbakken, hvor man kan opleve en autentisk dansk madoplevelse fra nogle kæmpe buffeter. Restauranten ligger ikke langt fra indgangen til Bakken og er placeret på Bakkens Hovedstrøg. Startende ved Bakkens hovedindgang passere man forbi Røde Port, Korsbæk, turen forsætter op forbi Bondestuen og Bakkens Perle hvorefter man kommer til Bakkens mest succesrige restaurant  Appetithuset To Søstre og stedet man bør besøge og nyde de overdådige buffeter.

Fra restauranten kan man også nyde en smuk udsigt over Bakken og Dyrehaven. Det er det perfekte sted at tilbringe en romantisk middag på Bakken med sin partner eller at samle venner og familie for at nyde en dejlig aften.

Appetithuset To Søstre er også kendt som den bedste Buffet restaurant på Dyrehavsbakken, og der er mange forskellige retter at vælge imellem. Rent faktisk over 50 ting på buffeten. Selv om der er mange spisesteder på Dyrehavsbakken, er Appetithuset To Søstre unik, og tilbyder en oplevelse af at spise i det smukkeste naturområde i København.

Restauranten er det perfekte sted at tage hen for at nyde en dejlig spiseoplevelse i sammen med at se et show i Cirkusrevyen eller Bakkens Hvile på Dyrehavsbakken. Her er der masser af muligheder for underholdning og forestillinger.

Appetithuset To Søstre er også et godt udgangspunkt for en skovtur. Man kan tage en picnic-kurv fra restauranten og nyde naturen rundt om Dyrehavsbakken. Her er masser af muligheder for friluftsliv, ligesom man også kan  opleve dyrelivet i Dyrehaven.

Madoplevelser er der masser af på Dyrehavsbakken, lige fra restauranterne Røde Port, Bondestuen, Bakkens Perle, Laura, Skovly, Korsbæk, Hvide Hest og mange flere, men man må ikke gå glip af en forrygende og meget prisvenlig mad oplevelse på Appetithuset To Søstre. Husk en middag kan ikke laves om.  Kombiner turen til Bakken med en vandretur i Dyrehaven som også kan være en  sjov aktivitet under besøget på Bakken.

Bakken er ikke kun en forlystelsespark, men også et sted med smukke omgivelser og en autentisk dansk atmosfære. Der er masser af aktiviteter på Dyrehavsbakken, og man kan også tage turen på rutschebaner og karruseller i forlystelsesparken.

Mens Tivoli er en dyr fornøjelse, og der også er entre for at komme ind, så er Bakken en mere overkommelig og autentisk oplevelse. Besøget på Bakken lover en nostalgisk rejse tilbage i tiden.

Appetithuset To Søstre er også et godt valg til at fejre konfirmation, fødselsdag eller selskaber da vi råder over flere gode selskabslokaler både her og andre steder på Dyrehavsbakken.

Uanset om man er på udkig efter budgetvenlige restauranter eller autentiske madoplevelser på Dyrehavsbakken, er Appetithuset To Søstre det perfekte sted at spise. Der er noget for enhver smag, og du kan nyde maden med god kvalitet til billige priser på Dyrehavsbakken.

At besøge Appetithuset To Søstre  på Bakken er en familieoplevelse, og man skal ikke glemme at tage på en vandretur i Dyrehaven, opleve natur og dyrevildt lige udenfor Dyrehavsbakken. På Bakken kan man derimod nyde alle aktiviteterne og alle attraktioner

Appetithuset To Søstre er en smuk restaurant med en fantastisk udsigt over Bakken og omegn. Det var det perfekte sted for en romantisk middag på Bakken. Restauranten havde også ry for at være den bedste buffet restaurant på Dyrehavsbakken. Der var så mange gode retter at vælge imellem, og priserne var rimelige.

På Dyrehavsbakken er der meget mere end bare spisesteder, og der er masser af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne. Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er en af ​​de mest populære forestillinger, og billetterne til showet bliver revet væk hver sæson. Der er også andre forestillinger og shows på Dyrehavsbakken, såsom Bakkens Hvile, Pjerrot, Friluftsscenen, sommer eventyr og revyer.

En skovtur eller en picnic på Dyrehavsbakken var også en måde at nyde naturen på, og Appetithuset To Søstre kunne tilbyde en lækker madkurv til at tage med på tur. Der var masser af aktiviteter på Dyrehavsbakken, såsom friluftsliv og afslapning, og det var et fantastisk sted til en familieudflugt.

Dyrehavsbakken var kendt for sine smukke omgivelser, og der var masser af steder at udforske. Med så mange aktiviteter og spændende steder at besøge, var det vigtigt at have et sted at spise og drikke. Appetithuset To Søstre er det perfekte sted til at få en autentisk dansk madoplevelse og til at spise godt på Dyrehavsbakken.

Det var en smuk sommerdag, da familien Jensen besluttede sig for at tage på en udflugt til Dyrehavsbakken. De havde hørt, at Bakken var en sjov og hyggelig forlystelsespark, og de glædede sig til at opleve alle de forskellige attraktioner sammen.

Da de ankom til Bakken, passerede de den store Røde Port, der markerede indgangen til parken. Der var allerede masser af mennesker, der var på vej til de forskellige forlystelser, men familien ville først finde et godt sted at spise. Der var mange forskellige restauranter på Dyrehavsbakken, men de havde hørt, at Appetithuset To Søstre var den bedste på Bakken, med autentisk dansk madoplevelse og en fantastisk udsigt til den gamle Rutschebane og til skoven.

De besluttede sig derfor for at gå forbi restaurant Bakkens Perle og Bondestuen, som de havde hørt var gode spisesteder, for at finde Appetithuset To Søstre. Det var ikke svært at finde, da restauranten lå på Bakkens hovedstrøg.

Da de trådte ind på restauranten, blev de mødt af en hyggelig og autentisk Saloon stemning. Der var træpaneler på væggene og store lysekroner i loftet, der gav et dejligt varmt lys. Bordene var dækket med rød/hvid duge og tallerkener, og på den ene side af restauranten var der en stor buffet, hvor gæsterne kunne vælge mellem over 50 forskellige lækkerier.

Familien blev vist til deres bord af en venlig tjener, der straks spurgte, hvad de ønskede at bestille. De kiggede på buffeterne og blev hurtigt enige om, at der var mange gode valgmuligheder.

“Jeg tror, jeg vil prøve deres Stegte flæsk,” sagde far, der havde hørt, at det var en af specialiteterne på Appetithuset To Søstre .

“Jeg tror, jeg vil have en god bøf,” sagde sønnen, der altid elskede en god steak.

“Jeg vil gerne have noget fisk,” sagde datteren, der elskede en god laks”

Jeg tror, jeg vil have noget fra buffeten,” sagde mor, der elskede at prøve lidt af hvert.

Tjeneren tog imod deres bestilling og sagde, at de ville blive glade for deres valg.

Da de indtog maden, så var det endnu bedre end de havde håbet på. Flæsket var sprødt og lækkert, bøffen var saftig og mør, fisken var frisk og velsmagende, og buffeten havde alt, hvad man kunne ønske sig. De spiste og snakkede og nød hinandens selskab, mens de så på de mange mennesker, der gik forbi udenfor.

Efter måltidet besluttede de sig for at udforske resten af Dyrehavsbakken. De var ikke skuffede, da de så alle de forskellige attraktioner, der var til rådighed. Der var rutschebaner, karruseller, og masser af andre sjove forlystelser for både børn og voksne. De så også Cirkusrevyen, der var en af de store forestillinger på Bakken om sommeren, og de nød den fantastiske underholdning.

Men selv om der var mange ting at se og opleve på Bakken, var restaurant Appetithuset To Søstre en af deres absolutte favoritter. De besøgte den flere gange i løbet af deres dag på Dyrehavsbakken, og hver gang var maden og servicen fantast

Fornøjelserne på Dyrehavsbakken er mange. Rutschebaner, karruseller og shows, men Bakken har også en masse naturskønne steder, som man kan opleve til fods eller på cykel. I Dyrehaven ved Bakken venter der dig samtidig, et rigt og varieret dyreliv. Og hvis du er på udkig efter selskabslokaler til en konfirmation eller en fødselsdag, så er der også plads til det i den smukke og stemningsfulde skov.

Det er ikke uden grund, at Bakken er en af de mest populære forlystelsesparker i landet. Det er en familieoplevelse og en af de bedste aktiviteter i København om sommeren. Der er fri entre til Bakken, og den tilbyder forlystelser, picnic på de smukke grønne plæner, underholdning og en tur tilbage i tiden til de gode gamle dage.

Og når sulten melder sig, så vil det altid være et godt valg, at vælge Appetithuset To Søstre , hvor maden er velsmagende, samtidig med at den er meget billig og man samtidig får masser for pengene. Man skal vælge sit spisested med omhu på Dyrehavsbakken.

Den naturskønne Dyrehaven er et populært udflugtsmål for både københavnere og turister, og når man tager turen til Bakken, er der ingen tvivl om, at man også skal nyde en autentisk dansk madoplevelse på den bedste restaurant på Dyrehavsbakken; Appetithuset To Søstre.

På vejen op til Appetithuset To Søstre passere man startende forbi Røde Port, der markerer indgangen til Dyrehaven. Herefter går turen forbi de klassiske forlystelser, man oplever sang og underholdning på vejen hen over Dyrehavsbakken til Bakkens Grill & Bøfhus der er et mekka for madentusiasterne.

Appetithuset To Søstre tårner flot frem ved indgangen til den gamle forlystelsespark og byder på en af de smukkeste udsigter over Bakken. Der er ingen tvivl om, at det er det perfekte sted til en romantisk middag, mens solen går ned.

Den pirrende forestilling på Dyrehavsbakken skaber den bedste stemning til en middag på Appetithuset To Søstre. Og når Cirkusrevyen slutter, så kan man trække sig tilbage på den smukkeste restaurant i Dyrehaven og nyde en god middag med udsigt over skoven.

På restaurant Appetithuset To Søstre kan du nyde en lækker BBQ i den stemningsfulde Saloon, og på Hvide Hest kan du vælge den stegt flæsk eller andre gode retter fra menuen. Men det er på hvor Appetithuset To Søstre du finder Danmarks største Flamme Grill og Bakken absolut største buffet med de mange fristende retter.

Appetithuset To Søstre er også familievenligt. Der tilbydes børnevenlige menuer, og det er til meget reducerede priser som børnene får mad for på Appetithuset To Søstre . Derfor oplever man at man kan spise til helt igennem rimelige priser og samtidig få en god madoplevelse, uden at det sprænger budgettet. Og hvorfor ikke tage en madkurv med og spise på Dyrehavsbakken? Der er masser af attraktioner og aktiviteter, og flere steder kan man nyde naturen og et godt måltid ved skovbordet.

Vind en middag hvis du laver en god Bakke historie baseret på nedenstående stikord:

Restaurant Appetithuset To Søstre Bakken indeholdende følgende søgeord. Bedste restaurant på Dyrehavsbakken, Autentisk dansk madoplevelse, passere forbi Røde Port ved indgangen til Bakken, Restaurant med udsigt over Bakken, Romantisk middag på Bakken, Bedste fiske- og skalddyr restaurant på Dyrehavsbakken, Dyrehavsbakken spisested, Mad og drikke på Dyrehavsbakken, Spis godt på Dyrehavsbakken, De bedste retter på Dyrehavsbakken, Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken, Underholdning på Dyrehavsbakken, Forestillinger på Dyrehavsbakken, Sjov på Dyrehavsbakken, Revy på Dyrehavsbakken, Sommereventyr på Dyrehavsbakken, Shows på Dyrehavsbakken, Billetter til Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken, Skovtur på Dyrehavsbakken, Picnic på Dyrehavsbakken, Nyd naturen på Dyrehavsbakken, Friluftsliv på Dyrehavsbakken, Afslapning på Dyrehavsbakken, Familieudflugt på Dyrehavsbakken, Smukke omgivelser på Dyrehavsbakken, Spis, drik og nyd på Dyrehavsbakken, Aktiviteter på Dyrehavsbakken, Madkurv på Dyrehavsbakken, Dyrehaven ved Bakken, Natur og vildt på Dyrehavsbakken, Oplev Dyrehaven på Bakken, Dyreliv på Dyrehavsbakken, Vandre i Dyrehaven ved Bakken, Cykelruter på Dyrehavsbakken, Attraktioner i Dyrehaven, Skovoplevelser ved Bakken, Restaurant Bondestuen på Bakken, Madoplevelser på Bondestuen, Hyggelig stemning, Frokost og middag på Bondestuen, Mad til rimelige priser, Børnevenlige menuer, Billig mad på Dyrehavsbakken, Spis til rimelige priser på Bakken, Budgetvenlige restaurants på Dyrehavsbakken, Spar penge på maden på Dyrehavsbakken, Familierestauranter med fordelagtige priser på Dyrehavsbakken, Mad med god kvalitet til billige priser på Dyrehavsbakken, Billige steder at spise på Dyrehavsbakken, Forlystelsespark, Dyrehavsbakken har gode priser og fri entre, Tivoli er meget dyr og der er en dyr entre for at komme ind, Sommeroplevelser, Attraktioner, Spisesteder, Rutschebaner, Underholdning, Koncerter, Kulturhistorie, En tur på Bakken er sjovere end en Tivolitur, Rutsjebane, Karruseller, Forlystelsespark, Nostalgi, Bakken ligger kun 20 minutter fra København, Familieoplevelse, Bakken er en Forlystelsespark og ikke et Sommerland, Fornøjelsespark, Rutschebaner, Konfirmation, Naturskøn skov, Selskabslokaler, Fødselsdag, BBQ, Børnevenligt, Passere forbi restaurant Bakkens Perle for at komme til Appetithuset To Søstre, Passere forbi restaurant Bondestuen for at komme til Appetithuset To Søstre, Passere forbi restaurant Staldknægten for at komme til Appetithuset To Søstre, Forlystelsespark, Passere forbi restaurant Hvide Hest for at komme til Appetithuset To Søstre, Besøg på Bakken, Fornøjelser, Attraktioner for børn og voksne, Bedste restaurant på Dyrehavsbakken, Autentisk dansk madoplevelse, Restaurant med udsigt over skoven, Appetithuset To Søstre har Stegt flæsk på menuen ligesom Hvide Hest men dertil 50 andre tilbud på buffeten, Romantisk middag på Dyrehavsbakken, Bedste steakhouse på Dyrehavsbakken, Bedste restaurant i Dyrehaven, God autentisk dansk madoplevelse, Bedste restaurant på Dyrehavsbakken, Bakkens største buffet, Københavns største buffet, Danmarks største Flamme Grill, Autentisk Saloon stemning

Af nulevende kende Bakkesangerinder kan nævnes, Karen Marie Lillelund, Tina Grundvald, Lone Jensen, Lone …… og som nævnt før Dot Wessmann.

Mange gæster hvert år Bakken for at opleve Cirkusrevyen og Bakkens Hvile. Dette hjælper vi med til at gøre til en endnu større og fantastisk oplevelse for gæsterne, ved at kombinere en dejlig middag på vores restaurant ind i Deres planlagte tur i Cirkusrevyen eller Bakkens Hvile.

Restauranten kan byde på en stor og lækker Grill og Buffet med ad libitum drikkevarer eller a la carte drikkevarer. Restauranten kan også byde på tre retters menuer, og i det hele taget imødekomme de ønsker gæsten måtte have, ved deres besøg på Bakken, Cirkusrevyen, Bakkens Hvile og på vores restaurant To Søstre.

For nærmere info omkring menuerne skal du se ind under menupunktet selskaber, her kan du b.la. finde en Cirkus Revyen menu.

Restaurant To Søstre, ønsker som hovedformål at videre bringe og løfte den kultur arv som Bakken er. Vi håber derfor at I vil nyde jeres tur her på Bakken.